top of page
Festival Flags

BFF- Borås Frequency Festival

19-20 augusti 2023 | Borås

JKshambala-388-2.jpg

Upplev, inspireras och expandera genom ljuds läkande kraft.

Nu händer det! Vi är mycket glada att nu erbjuda två spännande dagar för dig som älskar skålars klang, trummans slag, gongens muller och röstens läkande toner.

Årets tema är "Creation through union" och du kommer få uppleva workshops, föreläsningar och tid för samskapande och utbyte med kollegor i branschen. Passen läggs på olika nivåer så att det passar såväl dig som arbetar professionellt och nybörjaren.

Du kommer få uppleva 

Det praktiska

Var ska vi vara?

Platsen för eventet är hemma hos värdarna Ingela Palmquist och Björn Backlund i vackra Rydboholm, straxt utanför Borås.

Adress: Gravyrvägen 4, 515 70 Rydboholm. 

Hur ser formatet ut?

Detta blir en liten och intim festival, med max 25 deltagare, så vänta inte med att boka din plats! Anpassat efter deltagarantalet kommer det bli ett eller flera parallella pass fördelat på fyra platser: Dragons Temple (shala i källarplan), Buddha Hall (8-kantigt "cirkustält"), gräsmatta och eldstad.

Vilka tider gäller?

Du är välkommen från kl. 9 på lördagen. Vi startar formellt kl. 10 med invigning och information. Dagen fortlöper med föreläsningar och pass och avslutas med jam/sång runt elden kl. 20. 

Söndagen startar med pass kl. 9 och avslutas kl. 16.30.

Mer information sänds via mejl efter anmälan. 

Hur gör man med mat?

Mat och dryck tas med själv. Tänk picknick! Pizzerior och mataffär finns närmast i Viskafors (2,8km). Vi är mindfulla om skräp och tar hand om våra egna sopor.

Jag reser långt och behöver boende.

Det finns flera möjligheter till boende i närområdet!

- Privat boende med två värdinnor i Viskafors. Ca 500kr/natt ink. frukost. Mejla info@pilgrimage.se för kontaktuppgifter och priser.

- Vandrarhem. Regementsstadens Vandrarhem. Ligger i Borås (9 min med buss) samt Viskadalens Folkhögskola som ligger lite längre bort, men är naturskönt. Se västtrafiks reseplanerare för busstider.

- Fricamping. Storsjön är ett naturreservat som ligger 3,8km bort. Där finns vindskydd, möjlighet att stå med husvagn/-bil. Det finns grillplats och badplats med toalett. Vi bor i utkanten av skogen, där det också går att hitta tältplats eller att hänga upp sin hängmatta.

- Hitta andra typer av boenden via tex AirBnB.se och Booking.com 

Jag vill samåka eller dela boende med någon.

Du kommer kunna kommunicera med övriga deltagare i Facebook gruppen "BFF - Borås Frequency Festival 2023". Här läggs också löpande information upp kring evenemanget.

Vad kostar det?

Vi ser detta som en service till en växande community och ett viktigt healingarbete. Därför kommer vi detta första år i princip enbart ta betalt för våra kostnader (el, utrustning mm) och bara en del av det arbete vi lägger ned. Efter detta år, kommer vi utvärdera och se hur vi vill göra inför kommande år. Se priser nedan!

Om planer ändras

Ibland ändras planer. Om du anmäler förhinder senast 1 månad innan,  återbetalas 50% av avgiften, därefter ingen återbetalning.

För tips om hur du kan säkra upp dig för resa, boende och avgift, läs här.

Du är varmt välkommen

Med kärlek och värme,

Ingela och Björn

Denna helg är fullbokad. Mejla till info@pilgrimage.se om du är intresserad av en köplats.

Image by Joris Voeten

Pris

bottom of page