top of page

Wed, Nov 15

|

Pilgrimage Healing Academy

Chanting Circle Nymåne

Kom och sjung tillsammans!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Chanting Circle Nymåne
Chanting Circle Nymåne

Time & Location

Nov 15, 2023, 6:30 PM – 8:00 PM

Pilgrimage Healing Academy, Gravyrvägen 4, 515 70 Rydboholm, Sverige

About the event

Vi behöver samlas! Vi behöver sjunga! Vi behöver få landa en stund i oss själva, i våra hjärtan. Tillsammans. Som ett sätt att låta oss nå större fred och frid.

I en chanting cirkel sjunger vi sånger och mantra från olika delar av världen - alla med ett vackert och betydelsefullt innehåll.

Sångerna är enkla och lätta att följa med i. Du behöver ingen särskild sångkunskap. Det enda är att du längtar efter att sjunga kravlöst, lustfyllt och glädjefullt, tillsammans.

HUR GÅR DET TILL? Cirkeln leds av Ingela Palmquist, rösthealer och körledare. Hon spelar huvudsakligen på gitarr.Vi sitter på golvet eller på stol. I slutet blir det en stunds meditation och integration med olika vackra akustiska instrument.

DET PRAKTISKA Pris: 100-250kr i glidande skala. Har du det knapert betalar du det lägre beloppet, har du ok ekonomi, så kan du betala mer.

Du betalar på plats via swish till 0709-708 356

Ta med något att sitta på (stolar finns), varma kläder och strumpor om du är frusen.

Ingång glasdörrar i källarplan (garagenedfarten) Parkering på uppfarten eller på snedden vid brevlådorna vid tomten. Eventet drivs som en cirkel inom Sensus Studieförbund.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig via telefon 0709-708 356 eller info@pilgrimage.se

Varmt välkommen Ingela Palmquist

Share this event

bottom of page