top of page

Mon, Nov 20

|

Pilgrimage Healing Academy

Ljudresa för djupavslappning

Meditera med hjälp av vibrationer

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Ljudresa för djupavslappning
Ljudresa för djupavslappning

Time & Location

Nov 20, 2023, 7:30 PM – 8:30 PM

Pilgrimage Healing Academy, Gravyrvägen 4, 515 70 Rydboholm, Sverige

About the event

VIBRATIONER SOM HARMONISERAR

Kom och upplev djup och välgörande avslappning med Ljudterapeut Ingela Palmquist! Denna "toning" ger en bra motvikt till dagens brus/ljudförorenade samhälle som skapar stress och spänningar i vårt system.

Du kommer få njuta av läkande, vaggande och harmoniserande ljud från självklingande akustiska instrument som bl.a. gongar, tibetanska skålar, sjungande kristallskålar och trumma samt native american flöjt. Ingela arbetar även med att aktivt påverka din hjärnfrekvens (beta -->alfa --> beta) med olika tekniker som ex. binural beats samt en kombination av strukturerat och ostrukturerat ljud.

VAD HÄNDER UNDER EN SESSION? Ljuden och Ingelas trygga guidning hjälper dig att komma ner i djup vila. Många upplever det som att de flyter och ser färger och mönster. Andra upplever att de äntligen släpper taget om sådant som hållit dem tillbaka. Det är heller inte ovanligt att intuition/kontakten med det som är större än oss stärks.

Fler (beforskade) vanliga resultat: - minskar värk och spänningar - minskad stress och ökad glädje - förbättrad sömn - ökad kreativitet/lösningsförmåga - stärkt immunförsvar - ökad kroppsuppfattning och att vara här och nu

Denna form är lämplig även för dig som inte är van vid meditation.

HUR GÅR DET TILL? Du välkomnas in till den ombonade källarlokalen där brasan sprakar och lägger dig bekvämt ned med filtar och fällar. Säg till om du behöver ett extra mjukt underlag eller föredrar att sitta på stol! Efter en kort introduktion guidar Ingela dig med sin röst. Hon använder även sång och sina fantastiska instrument. Sessionen avslutas med en stunds tystnad för att därefter varsamt komma tillbaka till detta nu.

Varje session har olika teman och ser därför olika ut. Du kan givetvis också välja att komma med din egen intention.

DET PRAKTISKA När du fått bekräftat att det finns plats, så swishar du 230kr till 0709-708 356.

Ibland när kroppen går ner i varv, kan man bli extra frusen, så extra varma sockor och lager-på-lager kan vara bra. Behöver du något för att ligga extra skönt, så ta med även det. Ta gärna med något att lägga över ögonen för djupare vila.

Share this event

bottom of page