top of page

mån 27 nov.

|

Pilgrimage Healing Academy

Mjukgörande yoga

Ge dig själv det du önskar av andra!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Mjukgörande yoga
Mjukgörande yoga

Tid och plats

27 nov. 2023 17:45 – 19:15

Pilgrimage Healing Academy, Gravyrvägen 4, 515 70 Rydboholm, Sverige

Om evenemanget

Välkommen du som vill utforska olika sätt att bli mer närvarande i kroppen, släppa på spänningar och stelhet och minska stress och smärta. En effekt är också mer livsenergi och glädje! När vi får en djupare kontakt med oss själva, upprättas också en djupare kontakt med naturen och vår jord.

Vi fokuserar på inkännande och meditativa rörelser som främst utförs sittande eller liggande. Rygg, nacke, stela höfter/leder samt baksida av ben och vader kommer få särskilt mycket omsorg. Djup stretch, andningsövningar, mantran och olika meditationstekniker kombineras med ljud från trummor, klangskålar och andra instrument eller inspelad bakgrundsmusik.

Yogan vi kommer göra är en bra motvikt till dig som har ett snabbt livstempo med mycket prestation. Detta är väl lämpat för dig som lider av stress och vill bli mjukare i kroppen. Detta är också ett mycket bra komplement för dig som ägnar dig åt annan fysisk aktivitet som löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

Jag kommer att använda mig av all min kunskap och kombinerar olika yogastilar och övningar från olika traditioner, anpassat efter gruppen och våra naturliga cykler.

Yogan passar såväl nybörjare som mer erfarna utövare.

HUR GÅR DET TILL? Yogan är långsam och inkännande. Ofta håller vi positionerna i flera minuter för att som kontrast till vårt vanligen så snabba liv, sakta ner och skapa fysisk, emotionell och själslig balans.

På varje yogamatta ligger en mjuk fäll. Du får också tillgång till en kudde som främst används vid sittande övningar, yogablock som stöd till kroppen i vissa övningar samt en filt att dra över sig under den avslutande längre vilan.

Du har löst sittande, mjuka kläder. Gärna lager-på-lager då det är lätt att bli frusen när man går in i avslappning. Vi yogar utan skor. Du kan även ta med en vattenflaska (med lock). Läraren visar övningarna och guidar främst med rösten. Ibland och om du önskar, kan helande händer och/eller mjuk hjälp för att hamna in i en position förekomma. Men för det mesta är du med och i dig själv, din andning och din upplevelse.

I varje pass ingår alltid en stunds meditation för att stötta sinnets balans samt stillhet (savasana) som hjälper kroppen att integrera övningarna på djupet. Du kan också komma att, om du vill, bjudas in att använda din röst som ett medel.

PRAKTISKA DETALJER Ett tillfälle kostar 230kr. När du fått bekräftat att du får plats, så swishar du till 0709-708 356. Parkera på vår uppfart eller på snedden vid min brevlåda.

Dela detta evenemang

bottom of page