top of page

Modul 1

Urtonen
- Finn ditt autentiska uttryck // Jord

319372082_10160161502584550_8346956719574019212_n.jpg

Diplomutbildning i Sound Healing,

1-4 steg (tot 100h)  

 

Utbildningen fördelas på fyra helger under ett år.

Varje del är på vardera 25h inkl. hemuppgift.

Första delen är obligatorisk, därefter kan du välja att gå hela programmet för att bli diplomerad SoundHealer och Healing Sound Ceremony Facilitator eller välja enstaka delar. 

Vilken diplomering ges?

Denna modul är grundläggande och leder till att du blir diplomerad Healing Sound Ceremony Practitioner. Den ger dig en bas att stå på och är en förutsättning för att gå övriga fördjupande moduler.

 

Du väljer om du vill gå hela programmet och bli diplomerad Sound Healer och Healing Sound Ceremony Faciliator.

2

Vad är målet med denna modul?

Hitta ditt unika sätt att använda olika instrument och röst i det sammanhang du verkar – tex under en yoga- eller meditationsklass, healingsession eller bara för din egen skull.

 

Du kommer få guidning och idéer kring olika sätt att skapa teman och bygga upp en Sound Healing Ceremony som låter just ditt uttryckssätt komma fram.

 

En viktig ingrediens för denna helg är att du ska få prova på olika sätt och våga testa, hitta slumrande förmågor och få kontakt med den visdom som bor i dig.

3

Hur ser upplägget ut?

Föreläsningar varvas med praktiska övningar. Nutida vetenskap varvas med gamla traditioner. Mat, sömn, vila och pauser för integrering med naturens hjälp är invävt under dagarna.

 

Ett särskilt fokus läggs på grundning då upplägget följer det shamanska medicinhjulet och helgens underliggande tema är jord samt ormen som arketyp.

 

Efter utbildningshelgen kommer du få en hemuppgift för att integrera det vi gjort. Den tar ca 10 timmar att genomföra. Du kommer också att få tillgång till en sluten FB-grupp där du både kan ge och få inspiration. En månad efter kurshelgen träffas vi på Zoom för att rapportera hemuppgiften och fira diplomering för denna del.

4

Vilka instrument fokuserar vi på?

Du kommer få baskunskaper i hur du kan använda shamantrumma, klang- och kristallskålar, native american flöjt, gong och skallra. På plats finns även andra instrument att prova och du kommer få idéer kring hur du kan skapa ljud efter dina förutsättningar och med det du redan har hemma. Du kommer också introduceras till olika sätt att använda rösten, så som toning, chanting och mantra – både för dig och de du guidar.

5

Behöver jag några förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för denna utbildning. Det enda du behöver är en längtan att få uttrycka dig mer med Sacred sound och en villighet att öppna dig för mystiken, helandet och kraften.

6

Vad består det egna arbetet i?

Innan utbildningen har du ett samtal med kursledaren för att gå igenom dina tidigare erfarenheter och var du vill utvecklas.

Under utbildningen ger du dig själv i läxa hur du ska applicera dina nya kunskaper. Detta ska ha gjorts innan diplomering.

Efter utbildningen fyller du i vilka instrument du redan har samt de du ev. vill skaffa i närtid. Du skapar också en samling med sånger och mantran som du känner dig bekväm med att använda dig av. Du rapporterar också hur du upplevde att använda dina nya kunskaper.

Daglig övning – jordande övning ca 15-20 min.

Litteratur att läsa.

Orm
bottom of page