top of page

Modul 3

Andra världar
- Guidad healing // Eld

Image by Conscious Design

Diplomutbildning i Sound Healing,

1-4 steg (tot 100h)  

 

Utbildningen fördelas på fyra helger under ett år.

Varje del är på vardera 25h inkl. hemuppgift.

Första delen är obligatorisk, därefter kan du välja att gå hela programmet för att bli diplomerad SoundHealer och Healing Sound Ceremony Facilitator eller välja enstaka delar. 

Vilken diplomering ges?

Denna fördjupande modul leder till att du blir diplomerad Healing Sound Ceremony Apprentice. För att gå denna del, behöver du ha gått Modul 1.  

Du väljer om du vill gå hela programmet och bli diplomerad Sound Healer och Healing Sound Ceremony Faciliator.

2

Vad är målet med denna modul?

Få en fördjupad kunskap i hur vårt energifält fungerar och vad som händer med fältet när vi blir fysiskt och mentalt sjuka.

 

Få en förståelse kring vad healing innebär samt hur du med hjälp av ljud men också på andra sätt kan skapa läkande förutsättningar.

 

Du kommer få fördjupad kunskap om att hålla guidad meditation samt lära dig att resa med ljud och hur du och de du vägleder kan hämta kraft och hjälp av guider och kraftdjur.

 

Du kommer också lära dig att ge individuell healing med skålar och andra instrument.

3

Hur ser upplägget ut?

Föreläsningar varvas med praktiska övningar. Nutida vetenskap varvas med gamla traditioner. Mat, sömn, vila och pauser för integrering med naturens hjälp är invävt under dagarna.

 

Ett särskilt fokus läggs på att hämta hem kraft då vi följer det shamanska medicinhjulet och helgens underliggande tema är eld samt kolibrin/fjärilen som arketyp.

Efter utbildningshelgen kommer du få en hemuppgift för att integrera det vi gjort. Den tar ca 10 timmar att genomföra. Du fick i Modul 1 tillgång till en sluten FB-grupp där du både kan ge och få inspiration. En månad efter kurshelgen träffas vi på Zoom för att rapportera hemuppgiften och fira diplomering för denna del.   

4

Vilka instrument fokuserar vi på?

Vi kommer att arbeta vidare med de instrument vi jobbade med under Modul 1. Trumma och guidat tal är i särskilt fokus.  

5

Behöver jag några förkunskaper

Du behöver ha genomfört Modul 1 för att gå denna utbildning. I övrigt krävs inga förkunskaper, endast en längtan att få uttrycka dig mer med Sacred sound och en villighet att öppna dig för mystiken, helandet och kraften.

6

Vad består det egna arbetet i?

Innan utbildningen integrerar du ditt arbete under föregående modul.

Under utbildningen ger du dig själv i läxa hur du ska applicera dina nya kunskaper. Detta ska ha gjorts innan diplomering. 

Efter utbildningen fyller du på med sånger och mantran som du känner dig bekväm med att använda dig av. Du rapporterar också hur du upplevde att använda dina nya kunskaper.

Daglig övning – läkande meditation ca 15-20 min.

Litteratur att läsa. 

Image by Dulcey Lima
bottom of page