top of page

Modul 4

Hjärtats sång
- Rösten som transformation // Luft

Image by Paul Cuoco

Diplomutbildning i Sound Healing,

1-4 steg (tot 100h)  

 

Utbildningen fördelas på fyra helger under ett år.

Varje del är på vardera 25h inkl. hemuppgift.

Första delen är obligatorisk, därefter kan du välja att gå hela programmet för att bli diplomerad SoundHealer och Healing Sound Ceremony Facilitator eller välja enstaka delar. 

Vilken diplomering ges?

Denna fördjupande modul leder till att du blir diplomerad Healing Sound Ceremony Apprentice. För att gå denna del, behöver du ha gått Modul 1.  

Har du följt årsprogrammet blir du iom denna del diplomerad Sound Healer och Healing Sound Ceremony Facilitator.

2

Vad är målet med denna modul?

Få en fördjupad kunskap i hur mycket healing det finns i våra röster. När vi ljudar och uttrycker det som vibrerar i våra hjärtan händer något på djupet, i såväl oss själva som hos andra. Det handlar inte om att kunna sjunga eller att det ska låta vackert. Det handlar om att finna och våga sjunga din egen sång. Du kommer få uppleva och utforska urgamla uttryckssätt såsom kulning, toning, chanting och mantra.

 

Du kommer även få idéer kring hur du kan väva in detta i tex yogaklasser eller healingpraktik samt hur du kan bygga upp en Healing Sound Ceremony utifrån ditt uttryckssätt med tema röst.

3

Hur ser upplägget ut?

Föreläsningar varvas med praktiska övningar. Nutida vetenskap varvas med gamla traditioner. Mat, sömn, vila och pauser för integrering med naturens hjälp är invävt under dagarna.

Ett särskilt fokus läggs på hjärtcentrering och lungor då vi följer det shamanska medicinhjulet och helgens underliggande tema är luft samt örnen/kondoren som arketyp.

Efter utbildningshelgen kommer du få en hemuppgift för att integrera det vi gjort. Den tar ca 10 timmar att genomföra. Du fick i Modul 1 tillgång till en sluten FB-grupp där du både kan ge och få inspiration. En månad efter kurshelgen träffas vi på Zoom för att rapportera hemuppgiften och fira diplomering för denna del.   

4

Vilka instrument fokuserar vi på?

Vi kommer att arbeta vidare med de instrument vi jobbade med under Modul 1. Rösten är i särskilt fokus. Du kommer även få en introduktion till mungiga och didjeridoo. 

5

Behöver jag några förkunskaper

Du behöver ha genomfört Modul 1 för att gå denna utbildning. I övrigt krävs inga förkunskaper, endast en längtan att få uttrycka dig mer med Sacred sound och en villighet att öppna dig för mystiken, helandet och kraften.

6

Vad består det egna arbetet i?

Innan utbildningen integrerar du ditt arbete under dina tidigare moduler.

Under utbildningen ger du dig själv i läxa hur du ska applicera dina nya kunskaper. Detta ska ha gjorts innan diplomering. 

Efter utbildningen fyller du på med sånger och mantran som du känner dig bekväm med att använda dig av. Du rapporterar också hur du upplevde att använda dina nya kunskaper.

Daglig övning – röstövning ca 15-20 min.

Litteratur att läsa. 

Flygande örnar i bergen
bottom of page