top of page

The Game Changer: Göteborg

TRANSCENDAL RESA
BREATHWORK | DANS | MYSTIK

Erik Amarillo
Ingela Palmquist

Tempelriddarorden

18 sep 2024 | kl. 19-23 

Photo_1718807432636.png

Om

Evenemanget

Har du upplevt den betydande förändring som sker när ditt medvetandetillstånd skiftar?
– Kom och upplev ett genombrott på din fysiska, emotionella och andliga resa.

Multiinstrumentalisten och mystikern Eric Amarillo samt rösthealer och transformativa ledaren Ingela Palmquist kommer till Göteborg med ”The Game Changer” - en fyra timmar lång livsförändrande resa där du får möta dig själv och synkronisera dig till din inre rytm och urkraft.

 

Varför "The Game Changer"?

När vi i ett vaket läge går in i det tillstånd vi annars normalt når under djup omedveten sömn eller med viss plantmedicin, får vi kontakt med vårt undermedvetna. Det är här vi har kapaciteten att få lösningar på problem vi suttit fast i och nå insikter på ett mer vidsträckt plan än vi någonsin fått tidigare. Det är även här vi läker tidigare händelser som vi bär med oss.

 

Vi vet att vi kan stärka vårt energifält samt sakta ner hjärnans frekvens genom att arbeta med vissa rytmer och akustiska, frekvensrika ljud. Det här gör att inte bara vårt emotionella hälsoläge balanseras, utan även vår fysiska kropp, ända in på cellnivå! Liksom i många andliga traditioner skapar vi även på detta sätt kontakt med det som är större än oss själva.

 

Denna ceremoniella upplevelse, som kan tas emot av alla, är till för att hämta hem och stärka dina olika delar, så att när du lämnar oss för kvällen känner dig HEL, HARMONISK och full av livsbejakande ENERGI.

Om innehållet

Bland instrument som används finns hangdrum, shamantrumma, stor modertrumma, harmonium, flöjter, mungiga, Moog synthesizer från 70 talet och det nya revolutionerande elektroniska instrumentet Osmose, urljud/ursång, strupsång, övertonssång, änglasång.

Eric och Ingelas förmedling av sfärernas frekvenser går genom dissonans och harmoni. Syftet är att belysa mörker så att det kan transformeras och vi kan nå ett högre medvetandeplan. Du ansvarar för din egna transformation genom att valfritt stå, sitta eller ligga ner.

luft_edited.jpg
Jord_edited_edited_edited_edited.png

Breathwork

& Chigong

Toning

Breathwork och enkel Chigong (energiövning) för att hämta in din kraft och nå ett stabilt, icke mentalt tillstånd.

Gemensam Toning för att stärka individens egna, unika frekvens men också för att stärka gruppens och det kollektiva medvetandets frekvens.

Vatten_edited.jpg
Eld_edited.jpg

Trumresa

Ljudresa

Trumresa där rytmer av olika trummor hjälper dig att transcendera vardagen, synkronicera din inre puls och påbörja din resa. Ofta vill kroppen vara med och röra sig här.

Ljudresa där du guidas till olika instanser med så kallade naturtoner - rent stämda övertoner som våra ljuskroppar vibrerar i och av.  Vi går genom sfärerna från de jordliga elementen till änglarnas symfoni…

Om Ingela och Eric

Ingela Palmquist och Eric Amarillo förenas i sin passion att föra samman det uråldriga med det moderna.

Ceremoniell urmusik och ljud med modern vetenskap och teknik.

Det praktiska

Datum & tider

18 sept kl. 19-23

Portarna öppnas 30 min innan. Kom i tid!

Pris

Eventet kostar 500kr.

Genom vårt samarbete med Klarna kan du säkra din plats idag och betala först om 30 dagar utan extra kostnad. Det går också att betala med kort

Biljetten kan inte återbetalas, men kan överlämnas till någon annan.

Ta med

Kläder i ljusa färger (gärna vitt) för att understödja det energetiska arbetet

Något att ligga på (tex filt eller yogamatta)

Vattenflaska

Något att skriva på (tex papper och penna)

​​​

Extra!

Du som anmält dig till den här kvällen kommer få ett förmånligt erbjudande till ett retreat som Eric och Ingela håller i den 18-20 oktober på Himladal (Seglora)! Mer info om detta inom kort.

bottom of page