top of page

Utbildning i
1-4 steg (100 tim)

Sound Healer Diplomutbildning

Om

Utbildningen

Vill du hitta ditt unika uttryck i att använda skålar, trummor, gong, röst och andra urinstrument i ett helande syfte?  För din egen skull eller i din verksamhet? Då kan detta vara kursen för dig!

 

Jag är väldigt entusiastisk över att nu erbjuda denna unika utbildning där gammal kunskap kring Helande Ljud kombineras med modern vetenskap. Du kan välja att enbart gå första modulen för en heltäckande grundutbildning, eller gå valfri fördjupningsdel. Är din längtan att dedikera dig till detta område, är du välkommen att anmäla dig till att fullfölja hela årsprogrammet och bli diplomerad Healing Sound Ceremony Facilitator och SoundHealer.  

The medicine of the future will be music and sound 

- Edgar Cayce

Läkekonst med ljud är en urgammal kunskap och ljudterapi är det snabbast växande området inom traditionell medicin och röner stort intresse i forskarvärlden.  

Många känner behovet att gå tillbaka till det ursprungliga och naturliga, låta sinnet vila och istället låta en djupare visdom ta plats. För att detta ska ske, behöver vi åter tona in oss på den långsammare puls vår jord och livet självt vibrerar i. Vi behöver lära oss att sakna ner och lyssna så att vi kan höra och stärka vår egen unika ton och uttryck.  

 

Under utbildningen kommer du lära dig att resa till den plats där källan av allt ljud finns. Från denna djupt meditativa plats har du möjlighet att hämta verktyg som assisterar dig i att skifta frekvens, läka emotionellt och fysiskt samt öppna delar av hjärtat som du inte visste fanns. 

 

Du kommer å