top of page

Om

Ingela Palmquist

Ingela Palmquist, Pilgrimage Healing Academy, soundhealer, soundtherapist

Vi har alla en sång inom oss. Och när vi sjunger den, så går, dansar vi vår pilgrimage (fr. eng. pilgrimsfärd), vår Gyllene Väg.

När du får en djupare kontakt med dina fem intelligenser; hjärta, hjärna, mage, sexualitet och ande, så börjar du följa istället för att leva i kamp. Vår tid behöver dig och längtar efter dig. Din naturliga hel(ig)het. 

 

Ingelas liv förändrades för alltid när hon en dag plötsligt kunde höra naturen och därmed förstod att allt har en själ. Kallet blev så starkt, att hon till slut lämnade sitt gamla liv som framgångsrik företagsledare inom kommunikation och ledning. Och så började en dans med olika kulturer, länder och modaliteter som hon aldrig kunnat drömma om.

Idag driver Ingela Sveriges största utbildning inom Sound Healing där all kunskap och erfarenhet hon samlat genom åren kommer samman - såväl inom vetenskapen som mystiken. Du kan även möta henne i privata sessioner, vägledande samtal och olika workshops.

​​

Ingelas liv har kommit att handla om att finnas för andra, i det hon själv funnit - att läka det som behöver läkas och länka samman gåvor och erfarenheter, så att du med större fred, frid och glädje kan vandra din väg, det som är du. I större samklang med dig själv och vår jord, för allt levandes skull.

Välkommen!

Det praktiska:

Ingela har lärt ceremoniellt healingarbete av olika elders och shamaner från olika delar av världen, såsom Core Shamanism (Österrike och Tyskland), Quero (Peru), Cherokee traditioner (USA), Svensk och Rysk shamanism. Hon har också gått i lära hos Sloveniens främste healer och har terapeutisk utbildningsnivå inom österländska läkemetoder såsom yoga och tantra.

Ingela är multi instrumentalist och sångare. Hon använder bl.a. shamantrumma, skallra, kristall- och metallskålar, native american flöjt, mungiga, stämgafflar, lyra, övertonssång, kulning, toning, jojk och medicinsånger.  

Det största lärandet inom Sacred Sound skedde i och med hennes egna öppnande och den intuitiva kontakten. Exempel på formella lärare inom Sound Healing är Ann Martin (Skålar, USA), Nestor Kornblum & Michele Averard (Sound Therapy, Spanien), Chase Trellert (Sound Healing, Australien), Karin Anand Gibson (Gong, Sverige).

Hon tog silver i VM i Barbershop i New Orleans och är utbildad körledare.

Ingela har varit en hyllad företagsledare med komplex industri som främsta kunder. Hon har fått pris som årets företagare, varit stadsrepresentant och representant för kvinnors företagare. Hon har suttit med i många styrelser, startat nätverk, samägt ett rederi och är medförfattare till antologin "Famna Feminint Ledarskap".

Antalogin Famna feminint ledarskap, Ingela Palmquist
bottom of page